Lëmsh

80 000 japonezë mbi 100… vjeç!

80 000 japonezë mbi 100… vjeç!

Tokio, 15 shtator – Numri i personave të moshës mbi 100-vjeçare në Japoni për herë të parë ka shkuar në mbi 80 000.

Ministria japoneze e Shëndetësisë, Punës dhe Mirëqenies përditësoi të dhënat e personave mbi moshën 100 vjeç, bazuar në të dhënat e regjistrimit të popullsisë.