Lëmsh

Një diamant 102 karatësh në ankand në Hong-Kong

Një diamant 102 karatësh në ankand në Hong-Kong

Një diamant i bardhë në formë ovale dhe 102 karatë do të shitet në ankand më 5 tetor në Hong Kong nga shtëpia e ankandeve ”Sotheby’s” që, e sigurtë në fuqinë e tregut, nuk ka vendosur çmim dysheme dhe nuk ka marrë garanci.

”Sotheby’s” nuk ka dhënë vlerësim zyrtar për këtë diamant prej 102,39 karatësh ekzaktësisht, ngjyra D dhe tipi IIa, cilësia më e lartë për sa i përket pastërtisë dhe transparencës.