Lëmsh

I ishte bllokuar tualeti, kur e hapi gjeti katër gjarpërinj brenda shkarkueses

I ishte bllokuar tualeti, kur e hapi gjeti katër gjarpërinj brenda shkarkueses

Një grua nga Australia, kishte pasur shumë vështirësi ta lëshonte ujin në tualet. Kur hapi kapakun e tualetit, gjeti 4 gjarpërinj në të.

Sofie Pearson, 25-vjeçare, që jeton në Queensland të Veriut, Australi, tha për CNN-in se kur shkoi në tualet s’mund ta lëshonte ujin dhe e kuptoi se diçka nuk po shkonte siç duhet.