Lëmsh

Jetesa në shtëpinë 900-vjeçare, si në përralla

Foto: Dylan Thomas
 

“Madresfield Court” nuk i ngjan shtëpisë së një familjeje të zakonshme.

Prona, e vendosur në fshatin Worcestershire, në Angli, ka qenë e familjes së pronarit të saj aktual, Lucy Chenevix-Trench, prej 900 vjetësh. E megjithatë Lucy dhe burri i saj Jonathan e kanë shndërruar ndërtesën e vjetër dhe hijerëndë në një vend tërheqës dhe mikpritëse për katër fëmijët e tyre: May, Jack, Evie dhe Max.