Lëmsh

Bizoni tërheq gruan zvarrë nga rripi i pantallonave dhe e përplas në tokë

Bizoni tërheq gruan zvarrë nga rripi i pantallonave dhe e përplas në tokë

Një ngjarje e pazakontë ka ndodhur në Parkun e Shtetit Custer në Dakotën e Jugut, ditën e mërkurë.

Një bizon ka sulmuar një grua, e cila ishte pjesë e stafit të Rally Motor Sturgis 2020. 54-vjeçarja po i afrohej bizonit, teksa ai e ka kapur nga rripi i xhinseve dhe e ka përplasur në tokë.