Lëmsh

Silvio Berlusconi me të dashurën e tij 53 vjet më të re

Silvio Berlusconi me të dashurën e tij 53 vjet më të re

E përjavshmja ‘Chi’ ka botuar ekskluzivisht në numrin e sotëm imazhet e Silvio Berlusconit dhe të dashurës së tij Marta Fascina të kapur për dore, transmeton K.J..

Ish presidenti i Milanit po kalon pushimet së bashku me fëmijët e tij në Villa Certosa në Sardenia, ku shihet se është duke kaluar momente të këndshme dhe me të dashurën e tij.