Lëmsh

Qeni endacak vizitonte përditë dyqanin e Hyundait, birësohet dhe fiton një vend pune

 

Këmbëngulja ua bën vendin e punës. Sidomos, kjo vërehet tek njerëzit.

Kjo ndodhi edhe në Brazil. Një qen, i gjeti vetes një punë e madje u birësua vetëm duke u shfaqur çdo ditë në dyqanet e Hyundait.