Lëmsh

Ndalet një grua në aeroportin e Munihut, kishte eshtrat e bashkëshortit në një kuti

Ndalet një grua në aeroportin e Munihut, kishte eshtrat e bashkëshortit në një kuti

Policia në aeroportin e Munihut është befasuar gjatë kontrollit të një kutie druri e cila ishte transportuar nga një 74-vjeçare, shkruan AP.

Siç ka njoftuar Policia e Munihut, në kuti ishin eshtrat e bashkëshortit të gruas në fjalë. Janë ftuar zyrtarët e doganës, mjekët dhe prokurorët dhe ata zbuluan se nuk është bërë asnjë krim.