Lëmsh

Gjirafa më e gjata e të gjatave, sipas Librit të Rekordeve

Gjirafa më e gjata e të gjatave, sipas Librit të Rekordeve

Një gjirafë e kopshtit zoologjik australian, Beerwah, ka hyrë në rekordin botëror Guinness.

“Forest” është vetëm 12 vjeç, pra mund të rritet akoma dhe nuk dihet në cilën gjatësi mund të shkojë, thotë zonja Hansen, kujdestare në këtë kopsht.