Lëmsh

Floktoreve në Kaliforni u lejohet puna në ambiente të hapura

Floktoret dhe sallonet e manikyrit në Kaliforni janë detyruar të dalin jashtë për të kryer punën e tyre.

Me qëllim që t’i mbajnë gjallë bizneset, autoritetet amerikane kanë krijuar rregullat e reja që u japin shtytje bizneseve për kujdes personal, transmeton KOHA.