Lëmsh

Gjashtëvjeçari mbron motrën nga qeni, por ai e kafshon në fytyrë

Gjashtëvjeçari mbron motrën nga qeni, por ai e kafshon në fytyrë

Fytyra e Bridgersit 6-vjeçar ka shenja nga kafshimi i qenit, por prapë ai shikon guximshëm para aparatit fotografik dhe vendos dorën te motra e vet.

Këtë foto e ka postuar tezja e Bridgersit, Nicole Walker nga Wyoming i SHBA-së në rrjetet sociale, ndërsa ka treguar për ngjarjen që kishte ndodhur më 9 korrik.