Lëmsh

Roboti kuzhinier

Roboti kuzhinier
Foto: AP

Robotët që dinë të gatuajnë, qoftë hamburgerë apo ushqime të tjera të shpejta, janë duke u kërkuar me të madhe kudo nëpër botë. Krejt kjo për shkak se restorantet po mundohen që t’i mbajnë kuzhinat sa më pastër në kohën e pandemisë së koronavirusit.

Dhe prandaj shumica e tyre tanimë kanë zbatuar distancën e detyrueshme mes punëtorëve dhe klientëve. Angazhimi i robotëve në shërbimin e ushqimeve ka qenë trend edhe para pandemisë, por tani wshtw shndërruar nga inovacioni në domosdoshmëri.