Lëmsh

Qeni xheloz sulmon binjaket e porsalindura, vdesin nga plagët...

Qeni xheloz sulmon binjaket e porsalindura, vdesin nga plagët...

Motrat binjake të porsalindura nga Brazili janë kafshuar dhe vrarë nga qeni i familjes, pasi nëna u largua për pak kohë nga dhoma, për të biseduar me një komshie.

Nëna Elaine Novais, 29 vjeç, nxitoi në ndihmë të vajzave të saj Anne dhe Analú 26-ditëshe, pasi dëgjoi klithmat e tyre nga dhoma e gjumit të saj, por ishte shumë vonë për t’i shpëtuar, transmeton Standard.