Lëmsh

Anulimi i dasmave ju shpëton nga borxhet

Anulimi i dasmave ju shpëton nga borxhet
 

Askush nga ne nuk do të shkojë në dasma këto kohë në të cilat po kalojmë. Në shumë shtete dhe qytete, ato që ne i shohim si dasmat tradicionale, me tubime të mëdha njerëzish, të gjitha janë ndaluar. Ne po jetojmë brenda një periudhe të përcaktuar nga zhgënjimet, debutimet në koncert që nuk do të ndodhin, nga shfaqjet që nuk do të fillojnë, nga karriera të ndaluara, nga ëndrrat e dasmave madhështore që nuk do të arrijnë kurrë përmbushjen.

Zhgënjimet e dasmave që nuk do të mbahen janë pa dyshim të dhimbshme. Por, e vërteta është se një rivlerësim i dasmës bashkëkohore tashmë ishte vonuar.