Lëmsh

103-vjeçari synon ecje maratonike për të mbledhur fonde në luftimin e COVID-19

Foto: Reuters
 

Një mjek 103-vjeçar nga Belgjika është duke ecur një maratonë rreth kopshtit të tij në faza të përditshme për të ngritur fonde për hulumtimet rreth koronavirusit, raporton Reuters.

Alfons Leempoels, një mjek i përgjithshëm pensionist, kishte nisur udhëtimin e tij prej 42.2 kilometrave në Rotselaar, në verilindje të Brukselit, më 1 qershor dhe planifikon ta kompletojë më 30 qershor, transmeton KOHA.