Lëmsh

Pamjet e pabesueshme të fisit që hanë kufoma dhe pinë ujë me kafkat e njerëzve

Pamjet e pabesueshme të fisit që hanë kufoma dhe pinë ujë me kafkat e njerëzve

Disa pamje të rralla vijnë së fundmi nga një fis që jeton mes varrezave dhe përdor trupat e të vdekurve si tempuj.

Aghori janë një nga kultet më të frikshëm dhe më intrigues në Indi, anëtarët e të cilëve njihen për kërkimin e pamëshirshëm drejt ‘ndriçimit shpirtëror’.