Lëmsh

Eklipsi diellor dhe ai hënor do të ndodhin në qershor

 

Përkundër të gjitha lajmeve të këqija që lidhen me pandeminë e koronavirusit, përgatituni për disa shfaqje mjaft të mahnitshme që do të ndodhin në qiell!

Ata që do t’i kthejnë sytë kah qielli, brenda më pak se një javë do të mund të shikoni disa spektakle radhazi, nisur prej eklipsit të pjesshëm të hënës “Penumral” që ishte më 5 dhe 6 qershor, e deri te eklipsi diellor “Annular” që do të ndodhë më 21 qershor.