Lëmsh

Banori dëbon kryeministrin australian nga oborri i tij

Kryeministri australian, Scott Morrison, është ndërprerë gjatë një konference për media, nga një banor që i kishte kërkuar të largohej nga hapësira e barit afër shtëpisë së tij.

Morrison ishte në qytetin Googong duke folur për gazetarët në kohën kur banori i kishte bërtitur dhe u kishte kërkuar edhe gazetarëve të largoheshin nga oborri i tij.