Lëmsh

Artisti i skulpturave me rërë

Artisti i skulpturave me rërë
 

Për Andoni Bastarrikan, arti krijohet më së miri me rërë.

Ka vite që artisti nga Spanja realizon skulptura të ndryshme nga rëra, dhe nëse ia hedh një shikim të parë, ajo duket thuajse e vërtetë.