Lëmsh

Në Lituani po i përdorin manekinët për t’u dukur restorantet të mbushura

Në Lituani po i përdorin manekinët për t’u dukur restorantet të mbushura
Foto: Reuters

Manekinët me kapela të palaçove kanë zënë ulëset në restorantet në kryeqytetin e Lituanisë, Vilnius, për të bashkëbiseduar me klientët e vërtetë që janë kthyer pas izolimit shkaku i koronavirusit. Ata po ashtu po i ndihmojnë klientët që ta mbajnë distancën sociale, shkruan agjencia Reuters.

Bernie ter Braak ka thënë se doli me këtë ide kur e rihapi restorantin e tij Cozy në Vilnius dhe e pa se sa i zbrazët dukej.