Lëmsh

“Bella Ciao” lëshohet me altoparlant nga minarja e një xhamie në Izmir

“Bella Ciao” lëshohet me altoparlant nga minarja e një xhamie në Izmir

Disa persona të panjohur, janë futur tinëz në një xhami në Izmir të Turqisë, dhe nga minarja, kanë lëshuar me altoparlant këngën e njohur të partizanëve “Bella Ciao”.

Ky incident u xhirua nga qytetarët që ishin afër me telefona mobil.