Lëmsh

Johnsoni ia lë djalit emrin e doktorëve që e trajtuan sa ishte infektuar me koronavirus

 

Kryeministri britanik Boris Johnson, ia ka lënë emrin djalit të tij Wilfred Lawrie Nicholas Johnson.

Emrin ia ka lënë të gjyshit të tij, dhe më pas të dy doktorëve që e trajtuan derisa ai ishte i shtrirë në spital me koronavirus.