Lëmsh

Ndotja e ajrit, Tirana para dhe pas fillimit të pandemisë

Ndotja e ajrit, Tirana para dhe pas fillimit të pandemisë

Në dekadat e fundit, fatkeqësitë natyrore me të cilat përballet njerëzimi, sa vijnë dhe shtohen duke marrë qindra-mijëra jetë njerëzore si pasojë e forcës shkatërrimtare të natyrës.

Por, a është Covid-19 një armik natyror i njerëzimit apo është vetëm një bumerang i sjelljes njerëzore ndaj natyrës?