Kuriozitet

Afrika në karantinë, luanët pushtojnë rrugët

Kafshët në mbarë botën duket se po përshtaten mirë me jetën pa njerëz gjatë shpërthimit të koronavirusit.

Edhe luanët janë duke shijuar paqen dhe qetësinë, tregon një seri fotografish të reja nga Parku Kombëtar Kruger i Afrikës së Jugut.

Imazhet tregojnë një krenari të luanëve që qëndrojnë në rrugë, në dukje të pashqetësuar nga prania e fotografit, Richard Sowry të CNN, transmeton oranews shkrimin.

Në një ditë normale, zona do të ishte e zënë me turistë, por parku Kruger është mbyllur që nga 25 marsi, si pjesë e bllokimit mbarëkombëtar të Afrikës së Jugut për të luftuar koronavirusin.

{gallery}