Lëmsh

Njeriu më i pasur i botës i zoton 10 miliardë dollarë për luftimin e ndryshimeve klimatike

Njeriu më i pasur i botës i zoton 10 miliardë dollarë për luftimin e ndryshimeve klimatike

Pronari i “Amazon”, Jeff Bezos, i ka zotuar dhjetë milliard dollarë, për të ndihmuar në luftën kundër ndryshimeve klimatike.

Bezos, që vlerësohet të jetë njeriu më i pasur i botës, ka thënë se paratë do të përdoren për financimin e punës së shkencëtarëve, aktivistëve si dhe grupeve tjera.