Lëmsh

Mijëra njerëz mblidhen në Japoni në “Festivalin e të zhveshurve”

Mijëra njerëz mblidhen në Japoni në “Festivalin e të zhveshurve”

Mijëra njerëz janë mbledhur të shtunën në “Festivalin e të zhveshurve” në prefekturën e Okayamas në një ishull në Japoni.

Ngjarja quhet “Hadaka Matsuri” në japonisht dhe mbahet çdo vit në të dielën e tretë të shkurtit, në tempullin Saidaji, 30 minuta vozitje me tren larg nga qyteti i Okayamas.