Lëmsh

​7 gjërat e pazakonshme që gjenden vetëm në Kinë

​7 gjërat e pazakonshme që gjenden vetëm në Kinë

Bllokadat në trafikun e Kinës janë një dukuri e përditshme dhe ndodhë që të ngeceni në kolonë me orë të tëra, por kinezët kanë gjetur një zgjidhje.

Thjesht thirrni për ndihmë në rrugë që do të dërgojë dy persona te ju - njëri të kujdeset për makinën tuaj dhe tjetri për t’ju marrë me motoçikletë.