Lëmsh

Luajti rolin e të sëmurës me koronavirus dhe i shpëton përdhunimit

 

Pekin, 5 shkurt – Paniku i përgjithshëm për shkak të koronavirusit i ka ndihmuar një gruaje nga Kina për t’i shpëtuar përdhunimit.

Viktima i ka thënë sulmuesit, i cili ishte futur në shtëpinë e saj dhe ishte përpjekur ta përdhunonte, se ishte nga Wuhani dhe se ishte me koronavirus, për pasojë ai kishte ikur, por jo para se t’ia merrte rreth 400 euro, transmeton Koha.net njoftimin e publikuar nga Daily Mail.