Lëmsh

Amputon këmbën, i shkruan mesazh lamtumirës

Amputon këmbën, i shkruan mesazh lamtumirës
 

Të dashur kyçet, nuk më takon mua, varet nga ju. Ka qenë e shkëlqyeshme për ne së bashku, por është koha për të ndarë. Ju uroj gjithçka më të mirë, ”shkroi Jordan në kyçin e saj të djathtë para se të vendoste ta amputonte.

Jordan, 27-vjeçe, ishte një trajnere hipur mbi kalë në moshën 13-vjeçe dhe kishte një aksident në atë kohë. Ajo ra nga kali i saj dhe plagosi kyçin e këmbës. Kreu më shumë se dhjetë operacione, por ato nuk e ndihmuan. Luftoi me dhimbje të jashtëzakonshme për 14 vjet, jetoi me qetësuesit e dhimbjeve dhe nuk mund të jetonte normalisht.