Lëmsh

Ngjarjet në botë që shënuan vitin 2019

Ngjarjet në botë që shënuan vitin 2019
 

Gjatë vitit 2019 kanë ndodhur shumë ngjarje, të cilat do të mbahen mend dhe do të shkruhen në histori.

Gazeta greke ”Newsbomb.gr”, siç transmeton Koha Jonë, ka sjellë në rikujtesë ngjarjet më të rëndësishme, ku mes tyre është edhe tërmeti vdekjeprurës në Shqipëri.