Lëmsh

Mbreti i një populli të varfër shpenzon 17 milionë dollarë për vetura luksoze për 14 gratë e tij

Mbreti i një populli të varfër shpenzon 17 milionë dollarë për vetura luksoze për 14 gratë e tij

Mbreti i Swaziland, një vend në Afrikë është akuzuar se ‘ka injoruar’ popullin e varfër të vendit të tij pasi dyshohet se ka shpenzuar rreth 17 milionë dollarë në një flotë makinash luksoze për 14 gratë e tij.

Sipas “The Times”, mbreti Mswati III ka importuar 19 Rolls-Royce dhe rreth 120 BMW, disa prej të cilave janë parë duke u dorëzuar në fillim të këtij muaji, transmeton Koha Jonë.