Lëmsh

Ky është çifti më i vjetër në botë, festojnë 80-vjetorin e martesës

Ky është çifti më i vjetër në botë, festojnë 80-vjetorin e martesës
 

Një çift nga Texasi me moshë të kombinuar prej 211 vjetësh janë emëruar si çifti më i vjetër në botë nga Libri Guinness i Rekordeve.

Njoftimi vjen një muaj para se John Henderson, 106 vjeç, dhe Charlotte, 105 vjeçe nga Travis County, të festojnë 80-vjetorin e tyre të martesës më 15 dhjetor, shkruan “Daily Mail”.