Lëmsh

Me paratë e aksidentit bleu shtëpinë e braktisur për 1500 $, i pastrehu sot jeton në luks

Me paratë e aksidentit bleu shtëpinë e braktisur për 1500 $, i pastrehu sot jeton në luks

Michael Grey është një i lindur në Detroit. Tashmë 67 vjeç, ai kalon ditët e tij të javës duke punuar si një makinist në Bowling Green, Ohio, dhe fundjavat e tij në shtëpinë e tij në Detroit me gruan e tij, Cynthia.

Por ajo për të cilat i ka kushtuar një shkrim Business Insider, është historia e shtëpisë së tyre me katër dhoma gjumi, e cila daton në nëntor të vitit 2009, kur Grey e bleu atë nga nipi i tij, i cili është një ndërmjetës i pasurive të patundshme, për vetëm 1.500 dollarë, transmeton “Shqip”.