Lëmsh

Hamburgeri 10 vjeçar i McDonald's-it që s’di të prishet

Hamburgeri 10 vjeçar i McDonald's-it që s’di të prishet

Kur McDonald's mbylli të gjitha restorantet e veta në Islandë më 2009, një personi vendosi të blinte hamburgerin e fundit bashkë me patatina.

“Kisha dëgjuar se McDonald's-i nuk dekompozohet kurrë dhe desha të shoh nëse është e vërtetë”, ka thënë Hjortur Smarason për AFP-në.