Lëmsh

Gjenden vezë dinozauri të vjetra 80 milionë vjet

Gjenden vezë dinozauri të vjetra 80 milionë vjet
 

Gazeta kineze “Global Times” ka raportuar se arkeologët kanë gjetur 15 fosile në vendin Guanyintang, afër qytetit Yiwu.

Burimi i njëjtë lajmëron se janë gjetur disa vezë të veçuara, dhe disa në grupe.