Lëmsh

Kryemafiozi Diabolik, që mbyti një grua shtatzënë dhe vrau mbi 50 njerëz

Kryemafiozi Diabolik, që mbyti një grua shtatzënë dhe vrau mbi 50 njerëz

Një “Playboy” me një dëshirë të pamatë për makinat dhe gratë, Matteo Messina Denaro di si të dallojë nga turma.

Burri, të cilit shpesh i referohen si “shefi i bosëve” të mafies siciliane dikur u bashkua me El Chapo-n dhe pasardhësin e Osama Bin Laden në listën e 10 të arratisurve më të kërkuar në botë.