Lëmsh

Mbretëresha Elizabeth pasuri më të madhe të saj i konsideron ditarët që kur ishte 15 vjeç

Mbretëresha Elizabeth pasuri më të madhe të saj i konsideron ditarët që kur ishte 15 vjeç

Të jesh pjesë e një prej familjeve mbretërore më të rëndësishme të të gjitha kohërave, është shumë më e vështirë nga ç’mund ta imagjinoni.

Dhe kur kjo familje është familja mbretërore angleze, e cila njihet për frymën hermetike dhe rigoroze të ruajtjes së privatësisë dhe respektimin të kodeve të caktuara të sjelljes, çdo lajm rreth tyre përbën bujë, sidomos kur bëhet fjalë për mbretëreshën Elizabeth.