Lëmsh

Amerika Jugore ka humbur 3 miliardë zogj nga viti 1970

Amerika Jugore ka humbur 3 miliardë zogj nga viti 1970
Foto: Ilustrim

Amerika Jugore ka humbur rreth 3 miliardë zogj nga viti 1970, kanë thënë shkencëtarët, të gjeturat e të cilëve flasin për një krizë të madhe ekologjike.

Në një artikull të publikuar në revistën Shkenca, ekspertët kanë thënë se numri i zogjve në Shtetet e Bashkuara dhe Kanada ka rënë për 29 për qind në 50 vjetët e fundit.