Lëmsh

Dorezat që zvogëlojnë dridhjet nga parkinsoni

Dorezat që zvogëlojnë dridhjet nga parkinsoni
 

Dorezat me xhiroskop po i ndihmojnë njerëzit e prekur me sëmundjen e Parkinsonit dhe po ua mundësojnë atyre që t’i kenë duart nën kontroll.

Kjo sëmundje shkakton dridhje të duarve dhe vështirëson detyrat e përditshme, siç është ngrënia dhe pija, të cilat bëhen gati punë të pamundura për ata.