Lëmsh

Raca e qenit më e shtrenjtë në botë...

Raca e qenit më e shtrenjtë në botë...
 

Njerëzit gjithmonë vendosin një çmim për kafshët e tyre shtëpiake duke filluar nga ndoshta më e dashura që është qeni. Ndaj edhe nuk duhet të çudisë që ne shpesh i çmojmë qentë sipas racës së tyre, dhe se një lloj i racës së shtrenjtë koston shumë më tepër se racat e zakonshme apo ato më të përhapurat.

Kjo racë qensh është Samoyed, e cila renditet si raca më e shtrenjtë e qenve në botë.