Lëmsh

Arrestohet nëna që udhëtoi me pishinë mbi veturë, në të kishte futur fëmijët

Arrestohet nëna që udhëtoi me pishinë mbi veturë, në të kishte futur fëmijët
 

Policia në Illinois ka arrestuar Jennifer Janus Yeager, 49-vjeçare e cila ua rrezikoi jetën fëmijëve të saj.

Ajo u akuzua për rrezikim të shëndetit të fëmijëve dhe sjellje të pahijshme. Yeager kishte vendosur mbi veturë një pishinë, e në të kishte futur dy vajzat e saj, njëra 8 vjeçare e tjetra 16, transmeton Koha.net.