Lëmsh

“Perla e Kaltër” e Marokut

“Perla e Kaltër” e Marokut
 

Ky është qyteti i bukur i Chefchaouen, i njohur si “Perla e Kaltër” e Marokut.

Ky vend i veçantë në malet marokene tërheq turistë nga e gjithë bota për tiparet e tij origjinale: shtëpitë dhe rrugët janë pikturuar të gjitha me ngjyrë të kaltër.