Lëmsh

Dje eklips total diellor në Amerikën jugore

Dje eklips total diellor në Amerikën jugore

Jug-amerikanët dje kanë pasur mundësinë ta shijojnë fenomenin spektakolar qiellor - eklipsin total solar ose errësimin e diellit.

Vëzhguesit e qiellit në pjesët e Kilit dhe Argjentinës kanë parë se si kalon Hëna direkt para Diellit, duke e bllokuar dritën për disa minuta, transmeton Koha Ditore.