Lëmsh

Lind vajzën me peshë prej 6 kg, mendonte se kishte binjakë

Lind vajzën me peshë prej 6 kg, mendonte se kishte binjakë
 

Kemi dëgjuar shpesh herë raste që fëmijët lindin të vegjël dhe kanë nevojë për kujdes urgjent që të mbijetojnë. Por ka edhe raste të tjera, kur fëmijët lindin të mëdhenj.

Chrissy Corbitt e di mirë këtë gjë, pasi solli në jetë një vajzë rreth 6 kilogramë, dyfishi i peshës së foshnjave normale.