Lëmsh

Niset për në Romë të Italisë, përfundon në “Romë” të Gjermanisë

Niset për në Romë të Italisë, përfundon në “Romë” të Gjermanisë

Një pensionist 81-vjeçar ka përfunduar në Gjermani gabimisht pasi ka provuar që të udhëtojë nga Newcastle, Angli, në Romë, Itali.

“Pelegrini” ishte në mision për të takuar Papën dhe ka vendosur që të shkojë në Romë me veturën e tij.