Lëmsh

Lewis Hamilton befason 5-vjeçarin e sëmurë nga kanceri, i dërgon makinën e F1 dhe trofeun

Lewis Hamilton befason 5-vjeçarin e sëmurë nga kanceri, i dërgon makinën e F1 dhe trofeun

Një tifoz me sëmundje të pashërueshme është befasuar nga ylli i F1,  Lewis Hamilton.

Hamilton i dërgoi 5-vjeçarit me kancer makinën e F1 dhe trofeun.