Lëmsh

Për të kursyer para, bashkoi funeralin e tezes dhe dasmën e vet

Për të kursyer para, bashkoi funeralin e tezes dhe dasmën e vet
Foto: Daily Mail
 

Një nuse e ardhshme ka shkaktuar zemërim tek miqtë e saj pasi kërkoi që të bënte bashkë ceremoninë mortore të tezes me dasmën e saj.

Gruaja nga Santa Maria, Kaliforni, u bëri thirrje në Facebook të ftuarve të shkojnë në funeralin e tezes dhe në dasmën e saj, që do të organizohej në një ambient të hapur dhe të përbashkët.