Lëmsh

Aeroplani i Trumpit nuk mund të rrëzohet nga askush

 

Air Force One është ndoshta aeroplani më i famshëm në botë, pasi me të udhëtojnë vetëm presidenti amerikan. Ai është një nga mjetet më të sofistikuara të transportit në botë.

Aeroplani i Air Force One VC-25A është një kështjellë e vërtetë në ajër dhe është e pamundur ta përmbysësh ose ta detyrosh të aterrojë nëse presidenti nuk e dëshiron ose nëse kështu nuk vendos shërbimi i sigurisë, transmeton ksp.