Lëmsh

Muhamed, emri më popullor për djem në Berlin

Muhamed, emri më popullor për djem në Berlin

Sipas të dhënave të lëshuar nga “Gesellschaft für Deutsche Sprache – GfDS” (Shoqata për Gjuhën Gjermane), emri më popullor i foshnjave djem në Berlin është Mohammed.

Emri Mohammed renditet si emri më popullor për djemtë e porsalindur në kryeqytetin gjerman kur të mblidhen të gjitha variacionet e emrit, siç janë shkrimet e ndryshme të këtij emri si Muhammed dhe variacionet si Mehmet, ka raportuar tabloidi gjerman “Bild”.