Lëmsh

Forcat speciale të Kim Jong Un

Forcat speciale të Kim Jong Un

Ndërsa tensionet me Amerikën po rriten gjithnjë e më tepër, Kim Jong Un shfaq trupat e tij speciale si një provë force kundër SHBA-ve.

Forcat speciale koreane mbajnë syze që mundësojnë shikimin natën dhe granatahedhës.